21-03-07

Poll : Welke comic komt eerst uit?

Delays, de comic industrie heeft soms te maken met deadlines die hopeloos achteruit worden geschoven. Soms door onverwacht overlijden of ziekte van de tekenaar/schrijver. Soms worden ze ook gewoon gecanceld zonder enige reden. Ik denk dan aan Battle Chasers, de prachtige reeks van Joe Madureira die opeens de comic industrie vaarwel zei en naar de game industrie ging.

Ultimates 2 #13 is er zo eentje van, #12 is uitgekomen eind september 2006. Maar tot op heden is het laatste deel nog steeds niet beschikbaar. Nu zegt Marvel dat hij op 02 mei 2007 zou verschijnen.

Een andere comic waar we al lang op zitten te wachten is All-Star Batman & Robin, the Boy Wonder #5, de vorige nummer dateerd van 17 mei 2006. Volgens DC zou nummer 5 op 16 mei 2007 verschijnen.

Ironisch genoeg zal Joe Madureira van Battle Chasers de nieuwe tekenaar worden van Ultimates 3. Als dat maar goed komt met de deadlines. In de tussen tijd kan je hier al eens stemmen op de twee comics Ultimates & Batman, in de hoop dat ze daarmee ook nog eens sneller gaan uitkomen.

Wie zal er eerst zijn?

Welke Comic gaat eerst gepubliceerd worden?
21:42 Gepost door Malkavian in Poll | Permalink | Commentaren (0) | Tags: poll, comics |  Facebook |