31-10-07

Wanted : de Trailer

wanted

 

Wanted, een van mijn favoriete Comics. Een van mijn eerste reviews op Brainfreeze was over Wanted. Een verhaal over een sukkel die gecontacteerd word door Fox, in de film gespeeld door niemand minder dan Angelina Jolie. Zij weet de sukkel te vertellen dat zijn vader een huurmoordenaar was, ja was want hij is vorige nacht vermoord. En de sukkel moet in zijn voetstappen treden, een over the top explosieve comic vol super slechteriken. Lees zeker de review nog eens door.

De film neemt een deel van het verhaal over, namelijk de sukkel moet in de voetstappen treden van de vader. Hij wordt daardoor getrained door de fraternity, een groep van huurmoordenaars. En daar stopt zowat de gelijkenis denk ik, ja ik zeg denk ik aangezien ik me baseer op de trailer. Geen Super Villians in blinkende pakjes die elkaar de kop inslagen, geen reus die volledig bestaat uit stront van alle dictators en massamoordenaars die er geweest zijn. Het lijkt erop dat ze er een gewone actie film van hebben gemaakt. Op het eerste zicht zeker geen slechte actie film maar ze hadden hem eveneens Shoot Angelina ofzo kunnen noemen en niemand die moppert. Waarschijnlijk vonden de film producers het niet zo'n goed idee om de reus volledig uit stront op het scherm te toveren. Alhoewel het in Dogma dan wel weer gaat.

Nuja, ik ga de film zeker bekijken maar waarschijnlijk proberen te vergeten dat het gebaseerd is op de comic. Een Film gebaseerd op een comic die de comic maar voor 1/3de volgt, tja Hollywood zeker?

enjoy

  

13:09 Gepost door Malkavian in Films | Permalink | Commentaren (2) | Tags: comics, films, angelina jolie, actie, wanted |  Facebook |

17-06-07

films : 30 days of Night Trailer

Yeah de verfilming van de Comic 30 days of nights komt uit. De trailer is al uit en het lijkt erop dat deze Indy Comic een zeer deftige verfilming krijgt. De sfeer en gevoel van de comics komt terug in de film. Klik op de fotos om een link naar de trailer te krijgen. Het staat allesinds op mijn Must See list, ookal ben ik niet echt een griezel fan

.

Enjoy !!16:18 Gepost door Malkavian in Films | Permalink | Commentaren (0) | Tags: comics, film |  Facebook |

16-06-07

Silver Surfer in London

Deze kon ik jullie niet achter houden, de promotie van de nieuwe fantastic Four film, Rise of the Silver Surfer. Deze eye-catcher staat dan ook in het midden van London


Enjoy !!14:00 Gepost door Malkavian in Films | Permalink | Commentaren (0) | Tags: comics, fun |  Facebook |

23-05-07

Jericho - cancelledPas recent kreeg ik te horen dat CBS geen nieuwe afleveringen gaat uitzenden.Ze opteren voor reality show for no-brainers in plaats van series (sf) met een goed script en leuke, originele en spannende plotwendingen.De wereld gaat naar de kloten, echt waar.Overal kiest men voor de goedkope en op korte termijn oplossingen.Farscape moest destijds ook al wijken voor een uit- en leeggemolken Stargate-koe.

Jericho is een klein stadje in de US, dat na een het neervallen atoombommen in de Us tracht te overleven.Hoe gaan de inwoners om met angst, paniek en de overlevingsdrang die in de mensen naar bovenkomt?Hebben er nog anderen overleefd?Wie heeft die bommen laten ontploffen?
Kunnen we die nieuwe mensen wel vertrouwen, onderdak en voedsel geven?

Zoals elke show eindigt ook dit seizoen weer spannend.CBS overweegt dankzij het grote gemor van duizende trouwe fans om alle plotlijnen te laten eindigingen in 2 uur durende special.

23:54 Gepost door Malkavian in Films | Permalink | Commentaren (1) | Tags: comics, series |  Facebook |

21-05-07

Smile, it's Joker time

Normaal gezien post ik niks over Batman. Aangezien ik niet in het vaarwater van Collega Comic Blogger "The Batcave" wil komen. Maar hij zal me deze post wel vergeven. Het is gewoon te zalig voor de Comic fans om dit achter te houden.

Op ibelieveinharveydent.com kon je al een teaser van the Dark Knight zien. Je ziet Aaron Eckhart in de rol van Harvey Dent op een verkiezings Affiche. Aaron Eckhart was zalig in Thank you for Smoking dus ik ben er gerust in dat hij een goede Harvey Dent gaat neer zetten. Niet lang achter de release van die teaser site kwam er een nieuwe site. Ibelieveinharveydenttoo.com

daarin zag je een bekladde affiche van harvey Dent. Hoe meer bezoekers er op de site kwamen en hoe meer mensen zich inschreven, hoe meer je een tweede foto zag. Na 300000 mails was de foto van Heath Ledger als de Joker volledig zichtbaar.

En wat voor een foto. WOW. Batman Begins gaf ons een blik op een meer realistische Batman, weg van de Tepel pakjes en fluo kleuren die de laatste 2 versie tevoorschijn had getoverd. Batman Begins gaf een ruwe echte batman, iemand van vlees en bloed. Het lijkt erop dat de Joker, in the Dark Knight, ook de realistische toer opgaat. Als de foto inderdaad echt is, en de joker echt zo gespeelt gaat worden dan kan deze Joker wel eens de meest zieke joker zijn die er ooit is gemaakt. Denk bij zo'n gezicht een schatterlach en iedereen krijgt schrik. Dark knight vs Dark Prince. Wat de connectie is tussen Harvey Dent en de Joker is nog niet geweten. Wie weet is de Joker wel de aanleiding naar Harvey Dent's verandering in Two-face. We zullen moeten afwachten tot de film uitkomt.

Geef je mening over de Joker op het Brainfreeze Forum. Ik vind het allesinds al prachtig.

14:31 Gepost door Malkavian in Films | Permalink | Commentaren (2) | Tags: comics, films |  Facebook |

15-05-07

Films : Kuifje in 3D

Voor de verandering eens iets over een Europese strip, beter nog zelfs. Werk van eigen bodem. Kuifje. Steven Spielberg heeft de rechten verworven van Kuifje voor er een film van te maken. Nu hebben ze vandaag op Standaard Online nieuws geplaatst daarover dat ik jullie niet kon weerhouden.

De Nieuw-Zeelandse regisseur Peter Jackson, bekend om zijn trilogie Lord of the Rings, gaat in zee met Steven Spielberg om drie langspeelfilms rond de stripfiguur Kuifje te maken.

De films zullen met een driedimensionale techniek gemaakt worden. Spielberg en Jackson willen, voor de firma Dreamworks, de allernieuwste beeldtechnieken gebruiken.Volgens het Amerikaanse weekblad Variety zullen zowel Spielberg als Jackson elk één film regisseren. Het is nog niet bekend wie de derde regisseur wordt.

Jacksons bedrijf Weta Digital, dat instond voor de vernieuwende speciale effecten van Lord of the Rings, heeft al een film van twintig minuten gemaakt waarin de personages van Hergé een nieuw (animatie)leven opnemen. De film zou de kijkers met verstomming hebben geslagen.

Spielberg spreekt over een nieuwe geboorte van de personages van Hergé. 'Ze drukken emoties uit op een manier die tot dusver niet mogelijk was bij personages die geschapen en geanimeerd waren door de computer. We willen dat de avonturen van Kuifje hetzelfde realistische effect hebben als de live films. Maar Peter en ik zijn ervan overtuigd dat het geen goed idee zou zijn om de strips van Hergé met realistische figuren te filmen. Dat zou de karakteristieke stijl van Hergé geen recht aandoen. Jackson spreekt in dat verband over een 'fotorealistische' stijl.

Verwacht wordt dat Spielberg en Jackson al in het najaar, en zeker volgend jaar, met de opnames kunnen beginnen. Beide regisseurs zijn op dit moment nog bezig met andere projecten: Jackson regisseert momenteel 'Lovely Bones', Spielberg werkt aan 'Indiana Jones 4'.

Bron : Standaard Online

Ik kijk allesinds uit naar een film van toch één van Belgisch grootste trots. Het feit dat het 3D animatie film is valt me een beetje tegen, omdat ik juist uitkeek naar welke acteur ze zouden casten voor die specifieke film. Als ze natuurlijk 3D animaties gaan brengen zoals in Final Fantasy: The Spirits Within, dan zie ik het voor mogelijk. Zolang ze het maar niet Monsters & Co style gaan brengen. Ik wacht angstvallig op de eerste beelden

Geef je mening over de Kuifje film op het BrainFreeze Forum.

17:13 Gepost door Malkavian in Films | Permalink | Commentaren (2) | Tags: comics, films |  Facebook |

10-05-07

Films : Tim Roth is the Abomination


Er zijn al enkele namen bekend over de nieuwe Hulk film. Zo zal Edward Norton (Illustionist, American History X, Fight Club) de rol vertolken van Bruce Banner. Liv Tyler (LoTR, Armageddon) zal dan Betty Ross voor zich nemen. Wie de vijand speelt van de Hulk in deze film was nog onzeker, tot nu.

Tim Roth zou gecast zijn om Emil Blonsky aka. the Abomination te spelen in de nieuwe Hulk film. Blonsky is in de comics een KGB agent die hem opzettelijk met de Gamma straling liet bestralen. Blonsky had een grotere dosis straling dan Bruce, wat hem dan tevens groter en sterker maakt dan de Hulk maar de mogelijkheid wegnam om terug in een mens te veranderen.

De film zal geregiseerd worden door Loius Leterrier, die we kennen van de Transporter films en Danny the Dog. In zijn vorige films stond vooral de actie centraal. En iedereen die aan Hulk denkt , denkt aan grote acties scenes. Iets wat ik persoonlijk vond dat ontbrak in de vorige film. Hulk 2 zal in Juni 2008 in de bioscoop te zien zijn in Amerika.

Geef je mening op het BrainFreeze Forum

04-05-07

films : Nog Iron Man fotos

Het regent niet buiten maar wel IronMan fotos. IESB.net heeft enkele momenten geleden enkele fotos online geplaats van het Iron Man Kostuum in Actie. Tis te zeggen, het staat buiten :) Geen 3D gefoefel maar ruwe "in productions" shots van de Iron Man set. Khou je niet langer in spanning, hier heb je ze.

Enjoy!


b6
b5
b3
b4
b7
b8
b1
b2

Als je je mening over de film wilt geven, dan kan je op het Brainfreeze forum terecht. En een enorme bedanking aan Preske die ze gedownload heeft van de IESB.net site voor die hun server neer ging door de overvloed aan hits.

20:20 Gepost door Malkavian in Films | Permalink | Commentaren (1) | Tags: comics, film |  Facebook |

03-05-07

films : Iron Man Mark III Kostuum

Nadat je enkele weken geleden een de Mark I armor zag van de Iron Man Film. Heb ik nu weer twee nieuwe beelden voor jullie.

ironmanju9

De eerste is het Mark III kostuurm van Iron Man, dat is ontworpen door niemand minder dan FX/Make-up guru Stan Winston. Hij deed de FX van onderandere Constantine, Terminators 2 en 3, AI, Batman Returns, John Carpenter's The Thing, . . . Een levende legende dus die aan Iron Man werkt. En ik moet zeggen, ze hebben de nagel op de kop geslagen, Iron man ziet er gewoon ZALIG uit.

ironmanxlargert7

Hier ook nog een foto van Robert Downey Jr. als Tony Stark. Let vooral op de Hart klep die ze duidelijk zichtbaar hebben gemaakt. Very Nice

Als je je mening over de film wilt geven, dan kan je op het Brainfreeze forum terecht.

 

00:17 Gepost door Malkavian in Films | Permalink | Commentaren (0) | Tags: comics, film |  Facebook |

24-04-07

Grindhouse opgesplitst en vertraagd...

Echte fans, en de meeste andere filmliefhebbers, kijken steeds uit naar de nieuwe Quentin Tarantino of Robert Rodriguez. Beide heren hebben ons al meermaals verbaast met hun blitse en originele stijl. Rodriguez die origineel en kleinschalig begon met El Mariachi, daarna zich uitleefde met Desperado en From Dusk til Dawn, om ons onlangs nog maar te belonen met de fantastische Frank Miller comicbook verfilming van Sin City. En Tarantino.. onze Quentin. De man heeft me al zo veel films geschonken die bovenaan mijn favorietenlijstje pronken: Reservoir Dogs, Pulp Fiction, Kill Bill, ...

Kill Bill overigens dat oorspronkelijk als 1 film moest uitkomen werd reeds opgesplitst door QT op aanraden van de gebroeders Weinstein (oprichters van Miramax filmstudios). Mijn persoonlijke mening is nog altijd dat het om het geld gaat, en dat de production agency de beweegredenen van een Rodriguez of QT om een film in een welbepaalde stijl aan te bieden daarmee in de wind slaan. want dat is net waar het om draait. Rodriguez en QT wilden ons (en dat betekent iedereen) de Grindhouse ervaring aanbieden omdat zij er zo van genoten vroeger. Twee films voor de prijs van één, ingepakt met enkele lekkere fake trailers. Maar nee hoor, de Weinsteins menen dat het beter is de segmenten "Death Proof" (QT) en "Planet Terror" (Rodriguez) apart te vertonen, dus twee voor de prijs van twee... Voor de fake trailers mogen we vast wachten op de DVD release, maar er is sprake van extra beeldmateriaal dat dan terug in beide segmenten zou gegoten worden om de films wat 'op te dikken'.

Daar gaat dus je 'grindhouse' ervaring. Maar dat is nog niet alles. De Weinsteins menen dit enkel te doen in landen waar er geen Engels wordt gesproken (als moedertaal) en waar ze dus ook nog nooit van een 'grindhouse' gehoord hebben.And last but not least: niet alleen wordt de film opgesplits en mag je dus dubbel betalen voor de ervaring, ook de release data zijn opgeschoven en beide films (Death Proof & Planet Terror) komen zelfs niet op dezelfde datum uit. Op de kalender staat momenteel voor België "Death Proof" gepland voor 6 juni 2007 en "Planet Terror" maar liefst op 1 augustus!

You got to be fucking kidding me...

Geschreven door Nick "TheRealWetWilly" Van Damme

13:11 Gepost door Malkavian in Films | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

23-04-07

Fantastic Four 2 : Fishburn is Silver Surfer?

p align="justify">Volgens Variety, zou Laurence Fishburne voor de stem van de Silver Surfer zorgen in de nieuwe Fantastic Four : Rise of the Silver Surfer. Eerst was er gezegd dat de Fishburn de stem van Galactus zou verzorgen. Maar aangezien men niet weet of Galactus zelfs aanwezig is in de nieuwe FF film, gaan ze er vanuit dat hij Silver Surfer verzorgd.

Zoals ik al zei is het heel onduidelijk of Galactus nu ook in de film mee speelt en HOE hij in beeld zou worden gebracht. Gaan ze voor de Updated versie van zijn Roos/Paars met grote helm of gaan ze voor de Ultimate Versie van Ga Lak Tus, sommige spreken over een Storm die Galactus moet voorstellen.De vraag is gaat Galactus op het witte doek er even imposant uitzien als in de comics? Magneto, Wolverine, ... hebben allemaal een movie redesign gekregen die werkte. Zelfs the Thing zag er goed uit. Laten we hopen dat ze de juiste beslissing nemen ivm Galactus.


(voor er vragen zijn, dit is een screen uit Marvel Ultimate Alliance Console game)

00:41 Gepost door Malkavian in Films | Permalink | Commentaren (0) | Tags: comics, film |  Facebook |

20-04-07

Spider-man 3 : Venom Trailer

Een Duitse Spider-man 3 trailer die Venom laat zien in alle glorie.

Enjoy!!

12:33 Gepost door Malkavian in Films | Permalink | Commentaren (0) | Tags: comics, film |  Facebook |

15-04-07

Spider-man 3 Countdown

Moet ik echt meer zeggen? Het is gewoon de Countdown waar we allen op zitten te wachten. De 3de Spider-man film met niemand minder dan Venom, Sandman en Green Goblin als vijanden. Als dat geen reden genoeg is om lekker af te tellen dan weet ik het ook niet hoor :)

Enjoy

 

 

16:10 Gepost door Malkavian in Films | Permalink | Commentaren (0) | Tags: comics, film |  Facebook |

12-04-07

Eerste foto van Iron Man film

ironmaneo4

De eerste foto van de Iron Man film. Het Mark 1 Armor van Tony Stark.

De Iron man film zal enkele mooie namen bevatten zoals oa. Robert Downey Jr., Terrence Howard, Gwyneth Paltrown, Jeff Bridges en Leslie Bibb. Iron Man, die ze momenteel aan het opnemen zijn, word geregiseerd door Jon Favreau en zal in de US cinema te zien zijn in Mei 2008. Nog eventjes wachten dus.

 

21:57 Gepost door Malkavian in Films | Permalink | Commentaren (0) | Tags: comics, film |  Facebook |

05-04-07

Battlestar Galactica season 3 finale

*Beware Spoiler Alert*

Fuck, fuck, fuck, ik haat cliffhangers op het einde van een seizoen.

Heeft ze echt de Aarde gevonden? Hebben de Cyclons echt nog meer sleeper agents en uitgerekend zij?
Wat zijn ze eigenlijk? Moeten we echt wachten tot janauri 2008?
Het goede nieuws is dat er zeker een vierde seizoen volgt, met een aflevering van 2uur (episode #400).
Waarom zijn er eigenlijk zo weinig goede scifi series en moeten ze zo vroeg stoppen?

Voor zij die de serie niet volgen online: de laatste 4 min van season 3 finale.

Enjoy !!22:04 Gepost door Malkavian in Films | Permalink | Commentaren (0) | Tags: comics, battlestar galactica, series |  Facebook |

Metal Men the Movie

metaltas

Warner Bros gaat de verfilming van Metal Men voor zich nemen. Deze is gebaseerd op een DC-comic die door Robert Kanigher en Ross Andru in 1962 werd gemaakt. De film zal geproduceerd worden door Lauren Shuler Donner ( X-Men, Constantine ). Het verhaal vertelt over de wetenschapper William Magnus die een groep van zes zelfdenkende robot-superhelden creëert. Het script wordt geschreven door Eric Champnella ( Mr. 3000 ). Ik verwacht dat Metal Men vooral actie comedy gaat worden aangezien, en ik denk dat Will Ferrell (Elf , Blades of Glory ) , niet slecht gecast zou zijn om een Metal Men te spelen.

We zien wel hoe het uitdraait. En of hij de standaard van Comic verfilmingen hoog kan houden. Gaat het een 300, Batman Begins, Spiderman worden? Of een Punisher, Elektra? Time will tell.

12:34 Gepost door Malkavian in Films | Permalink | Commentaren (0) | Tags: comics, film |  Facebook |

22-03-07

Interview Zach Snyder over Watchmen

Een interview met Zach Snyder door Reelz Channel over de Wachtmen movie die hij gaat doen. No more, No less :)

Enjoy


12:19 Gepost door Malkavian in Films | Permalink | Commentaren (0) | Tags: comics, movies |  Facebook |

20-03-07

Watchmen the Movie?

Aiai ze menen het precies!

De onmogelijke verfilming van The Watchmen.
Zack Snyder van “300” zou er iets mee te maken hebben.
We geven hem het voordeel van de twijfel en wachten met een bang hart af.

15:17 Gepost door Malkavian in Films | Permalink | Commentaren (0) | Tags: comics, movies |  Facebook |

19-03-07

7,5 minuten van Spiderman 3

Spiderman 3, welke comic fan zit nu niet op die film te wachten? Spiderman 3, met niet alleen the Sandman en Green Goblin als vijanden maar ook nog eens Venom. Gewoon mijn favoriete vijand van Spidey.

Ik heb enorm genoten van Spiderman 1 en zeker van Spiderman 2, waar in mijn mening nog meer het personage Peter Parker naar boven kwam. De twee strijd tussen het normale leven en het leven van een superheld. Het besef dat Peter nooit een leven gaat hebben zonder zorgen. Als ik in zijn schoenen zou staan ik zou doorflippen.

Maar kom, hier bij post ik een HUGE spoiler :) Ja dit zijn 7,5 minuten van Spiderman 3. Dus ik zou zeggen alleen kijken als je het echt wilt of als je je niet meer kunt inhouden. *Evil Grin* En NEE dit is niet illegaal en NEE dit is niet gelekt. Dit zijn officiele beelden gereleased op de officiele Marvel website.

Enjoy20:14 Gepost door Malkavian in Films | Permalink | Commentaren (4) | Tags: comics, movie |  Facebook |

20-07-06

Silver Surfer in 2de Fantastic Four Film

Het is Officieel, Silver Surfer zit in de Tweede Fantastic Four film.

Eventjes Quoten van de Marvel.com website

"You may have caught the wave of exciting news about the upcoming Fantastic Four sequel. In case you haven't gotten your head above water, the announcement is that the Sentinel of the Spaceways will be joining Marvel Comics' first family in the sequel to the 2005 blockbuster, expected in theaters in Summer of 2007 . . . In other words, it's official, the Silver Surfer will appear in the Fantastic Four sequel!

The cast of the original Four will be returning, with Ioan Gruffudd as Mr. Fantastic, Michael Chiklis as the beloved blue-eyed Thing, Chris Evans as the fiery Human Torch, and the even hotter Jessica Alba as the Invisible Woman. Keep your radars scanning for more cosmic buzz on the super-powered sequel expected to hit the screens next summer."

Laten we hopen dat hij ook Galactus met zich meebrengt.

16:33 Gepost door Malkavian in Films | Permalink | Commentaren (1) | Tags: comics |  Facebook |

06-07-06

Superman Returns geen "super" opening

Superman Returns (2006) opent niet met een bang , maar maakt toch een solide indruk tijdens zijn release in de States. De film haalde in zijn openingsweek "slechts" 52 miljoen dollar. Niet slecht en zeker geen flop, maar de verwachtingen voor Superman lagen toch iets hoger, om niet te zeggen dubbel zo hoog. De film kon genieten van een verlengd weekend, maar behaalde op het einde van de rit maar 84 miljoen dollar terwijl vorig jaar tijdens hetzelfde vijfdaagse weekend War of the Worlds (2005) zo'n $100 miljoen opbracht. Nog geen reden tot paniek, maar Warner Bros is allesbehalve gerust in de cijfers. Superman Returns, die tussen de 250 en de 280 miljoen dollar kostte, kent aldus geen "super" start, én Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest (2006) komt morgen uit in de States en deze film zal héél wat bezoekertjes afsnoepen.

Lees de volledige Blog op de Ultieme FilmBlog

01:55 Gepost door Malkavian in Films | Permalink | Commentaren (1) | Tags: comic, comics, film |  Facebook |