31-10-07

Wanted : de Trailer

wanted

 

Wanted, een van mijn favoriete Comics. Een van mijn eerste reviews op Brainfreeze was over Wanted. Een verhaal over een sukkel die gecontacteerd word door Fox, in de film gespeeld door niemand minder dan Angelina Jolie. Zij weet de sukkel te vertellen dat zijn vader een huurmoordenaar was, ja was want hij is vorige nacht vermoord. En de sukkel moet in zijn voetstappen treden, een over the top explosieve comic vol super slechteriken. Lees zeker de review nog eens door.

De film neemt een deel van het verhaal over, namelijk de sukkel moet in de voetstappen treden van de vader. Hij wordt daardoor getrained door de fraternity, een groep van huurmoordenaars. En daar stopt zowat de gelijkenis denk ik, ja ik zeg denk ik aangezien ik me baseer op de trailer. Geen Super Villians in blinkende pakjes die elkaar de kop inslagen, geen reus die volledig bestaat uit stront van alle dictators en massamoordenaars die er geweest zijn. Het lijkt erop dat ze er een gewone actie film van hebben gemaakt. Op het eerste zicht zeker geen slechte actie film maar ze hadden hem eveneens Shoot Angelina ofzo kunnen noemen en niemand die moppert. Waarschijnlijk vonden de film producers het niet zo'n goed idee om de reus volledig uit stront op het scherm te toveren. Alhoewel het in Dogma dan wel weer gaat.

Nuja, ik ga de film zeker bekijken maar waarschijnlijk proberen te vergeten dat het gebaseerd is op de comic. Een Film gebaseerd op een comic die de comic maar voor 1/3de volgt, tja Hollywood zeker?

enjoy

  

13:09 Gepost door Malkavian in Films | Permalink | Commentaren (2) | Tags: comics, films, angelina jolie, actie, wanted |  Facebook |

Commentaren

Lara Croft 3 !!! :)

Is één van die comics waar ik dus bitter wienig van weet, buiten dat het gaat over assassins die de/hun wet handhaven tegenover andere assassins. Thx voor de emailtje. Mag ik je quoten in m'n post...waarschijnlijk voor zaterdag of zo? ;)

cheers !

Gepost door: Dave | 31-10-07

Vind het ook jammer dat Eminem niet de hoofdrol speelt. Als de film het verhaal van de comic niet volgt en waarschijnlijk het taalgebruik ook niet, ben ik al heel wat minder geïnteresseerd.

Gepost door: CyCe | 31-10-07

De commentaren zijn gesloten.