13-10-07

Captain America lives

Captain America Lives.

Yeah, ik heb jullie aandacht nu wel hé. Maar het klopt wel. Vanaf CAPTAIN AMERICA #34 die in Januari in de winkel zal liggen, zal iemand anders dan Steve Rogers de stars & stripes dragen. Wie de nieuwe Cap is wordt nog met veel macht geheim gehouden. Een ding is wel geweten en dat is dat niemand minder dan Alex Ross het kostuum van Captain America een redesign heeft gegeven. Het doet me iets meer denken aan de Ultimate versie denken. Ook het feit dat de nieuwe Captain het schild en een geweer draagt is een pittig detail en toetst naar een meer aggresievere Captain America. Over het feit wie hem nu opvolgt heb ik twee favorieten in gedachten.

Op de eerste plaats staat Winter Soldier, de vroegere side-kick van Cap. Heeft jaren lang voor de Soviet gewerkt maar was volledig gebrainwashed. Hij heeft de laatste jaren wel laten merken dat hij in de voetstappen van Cap kan treden als het moet. Alhoewel Winter Soldier veel ruwer en harder is dan Steve Rogers. Het feit dat de nieuwe Cap een pistool heeft/draagt is voor mij ook een hint dat het Winter Soldier is die Steve opvolgt.

Op de 2de plaats staat Hawkeye, deze Badboy gone Good Avenger heeft alles wat Captain America moet bezitten. Leiderschap, moed, charisma. Hij is een ongelooflijke kunstenaar met alle projectielen dus de alom gekende Shield Throw gaat zeker terug zijn met Hawkeye. Misschien zelfs nog beter en spectaculairder dan bij Steve. Hawkeye is getrained door de originele Captain America, ze zijn jaren lang samen team-leden geweest van de Avengers. En Tony Stark / Iron Man heeft na de dood van Steve het schild en de titel van Captain America al aangeboden aan Hawkeye. Hij weigerde deze maar mischien zijn er ondertussen al dingen gebeurd die ervoor zorgen dat hij het nu wel wilt doen. Ik denk dan aan de "Who to trust" affaire toen bekend is geraakt dat Electra al jaren een Skrull was.

Kort om stof genoeg om te discusieren wie de nieuwe opvolger gaat zijn. Een ding is zeker, deze comic ga ik zeker kopen.

Enjoy !!09:30 Gepost door Malkavian in Nieuws | Permalink | Commentaren (0) | Tags: comics, marvel, captain america |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.