10-10-07

"Death Note" - Killer on the loose in Ukkel


Vreemde boodschappen bij lichaamsresten in Vorst:

In een park in het Belgische Vorst, ten zuidwesten van Brussel,zijn dit weekend lichaamsdelen gevonden. Bij de stoffelijke resten trof de recherche ook twee vreemde boodschappen aan. De lugubere vondst bestaat uit twee dijbenen en een deel van een romp. De delen hebben niet meer dan zes uur in het park gelegen voordat ze werden gevonden. Bij de lichaamsresten vonden de speurneuzen ook twee vellen papier. Op het papier stond de tekst “Watashi wa Kira dess” te lezen. Deze Japanse woorden komen uit de mangastrip "Death Note" en leveren letterlijk vertaald het zinnetje “Ik ben de moordenaar” op.

Moet misschien dringend die manga's zien te pakken krijgen. Alhoewel heel België er waarschijnlijk naar op zoek is. Binnenkort mag je zoals de geweldadige video-games ook geen manga's meer lezen.

(Toegevoegd door Malkavian : Ja en blijkbaar kan de moordenaar ook niet goed japans. Aangezien het "Watashi wa kira desU" is Desu is de japans werkwoord 'zijn'. Alleen word in het japans de u in desu niet uitgesproken zodat je inderdaad dess hoort. Maar ja, je kan als moordenaar niet alles weten he :) Er bestaat ook een verfilming van de manga's en de hoofdrol word daar gespeelt door Tatsuya Fujiware die ook de hoofdrol speelde in Battle Royal)

11:28 Gepost door Malkavian in Nieuws | Permalink | Commentaren (0) | Tags: comics, manga, anime, moord |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.