12-06-07

Fanboy TV : El Gato Negro Art

Fanboy TV is een van mijn weekelijkse bezigheid (2keer in de week, maandag en donderdag nemen ze op). Zoals ik al eerder heb gezegd is Fanboy TV een show over alles wat met comics te maken heeft. Ze zijn al jaren bezig met PodCasts en hebben de grootste in de comic industrie geinterviewd en ontmoet. Het is een natte droom voor zo dicht bij comics te staan, nauw contact te hebben met sommige schrijvers en tekenaars. Zeer goede Show.

En iedere aflevering komt er een artist langs. Deze interviewen ze aan de start van hun programma en laten ze dan een tekening maken speciaal voor Fanboy TV kijkers. In Aflevering 17 was Richard Dominguez daar, in Europa niet zo gekend. Maar hij is de tekenaar van El Gato Negro (de zwarte kat). Hij schrijft, tekent, inkt en publiceerd alles zelf. Hij is een One man Comic factory. Het toffe is dat ik in aflevering 20 (vanmiddag) ben teweten gekomen dat ik de exclusieve tekening gewonnen heb.

De enige schrik dat ik nu heb is dat Fanboy TV het niet ziet zitten om dit mooi teken werk naar België te versturen. Ik hoop allesinds van wel. Geloof je mij niet? Kijk naar Episode 20 op de website van Fanboy TV en klik verder naar Art Giveaway. En ja daar noem ik Brainfreeze ipv Malkavian.

i'll Enjoy. *wink*

21:11 Gepost door Malkavian in Nieuws | Permalink | Commentaren (0) | Tags: comics, fun |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.