05-06-07

Another 3 Vertigo's First

Vertigo's First. Een service dat de Vertigo website aanbied, Namelijk de eerste nummers van hun reeksen beschikbaar in PDF voor het publiek (klik covers om de nr1 van de reeks te lezen). Ideaal dus om kennis te maken met een reeks en te weten of je ze verder wilt lezen. Kheb jullie in vorige post al laten proeven van DMZ, Preacher en Exterminators. Deze keer zijn er 3 andere Comics aan de beurt.

Transmetropolitan, een brilliante comic serie die zich afspeelt in de toekomst. Het gaat over een Reporter die na jaren terug verplicht naar de stad moet om een nieuw boek te schrijven. Geschreven door niemand minder dan Warren Ellis (Tevens mijn Favo Schrijver ).

Fables is de andere prachtige Vertigo reeks. Denk aan alle sprookjes die je kent van vroeger en plaats ze in de stad. Ze wonen allemaal tesamen in een appartements gebouw waar Sneeuwwitje baas van is. Realistische sprookjes het is eens iets anders.

En als laatste van deze Vertigo's First heb je YThe Last Man. Yorick is samen met zijn aapje de 2 laatste mannelijke specimen op aarde. Alle mannen zijn op onverklaarbare wijze aan een mysterieuze ziekte gestorven. The world is rules by women, dat moet een zachtaardige lieve wereld zijn zo zonder bloeddorstige mannen. Of toch niet? (natuurlijk zal van elke comic binnenkort ook een review van verschijnen)

Enjoy!

Transmetropolitan, Fables en Y The Last Man zijn beschikbaar in TPB bij Sodacomics.be

23:19 Gepost door Malkavian in Spotlight | Permalink | Commentaren (0) | Tags: comics, spotlight |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.