23-05-07

Jericho - cancelledPas recent kreeg ik te horen dat CBS geen nieuwe afleveringen gaat uitzenden.Ze opteren voor reality show for no-brainers in plaats van series (sf) met een goed script en leuke, originele en spannende plotwendingen.De wereld gaat naar de kloten, echt waar.Overal kiest men voor de goedkope en op korte termijn oplossingen.Farscape moest destijds ook al wijken voor een uit- en leeggemolken Stargate-koe.

Jericho is een klein stadje in de US, dat na een het neervallen atoombommen in de Us tracht te overleven.Hoe gaan de inwoners om met angst, paniek en de overlevingsdrang die in de mensen naar bovenkomt?Hebben er nog anderen overleefd?Wie heeft die bommen laten ontploffen?
Kunnen we die nieuwe mensen wel vertrouwen, onderdak en voedsel geven?

Zoals elke show eindigt ook dit seizoen weer spannend.CBS overweegt dankzij het grote gemor van duizende trouwe fans om alle plotlijnen te laten eindigingen in 2 uur durende special.

23:54 Gepost door Malkavian in Films | Permalink | Commentaren (1) | Tags: comics, series |  Facebook |

Commentaren

HElp Jericho te redden fans van jericho , wij hebben jullie hulp nodig .

zoals al vermeld is de serie opnieuw geannuleerd door CBS

MAAR

Er is interesse door verschillende andere studio's om het over te nemen .Vandaag nog werd bekend dat comcast het zou willen aankopen en sci fi channel heeft ook al interesse getoond .

de eerste keer wisten we nog niet dat Jericho bestond maar nu moeten we de rangers ( zo noemt de media de fans maar soms ook wel "the resistance unit" ) steunen als je dit een goede serie vind .

ik vraag je niet om nog eens 40.000 pond apennootjes te sturen maar als je deze serie een derde sezoen wilt geven vraag ik jullie om te mailen .Kost niets behalve een beetje tijd en wat typwerk .

1. stuur een vriendelijke en beleefde mail naar de aankoopdienst van de zender die Jericho in Nederland/België (info@sbsbelgium.be) heeft uitgezonden om hen te vragen om druk te zetten op CBS om de serie te verkopen aan geinteresseerde concurrenten .Kun je dan ook posten wie dat was in Nederland dan kan ik die info doorgeven

MAAR

2. belangrijker is om de andere rangers over heel de wereld te helpen met brieven en mails te sturen naar de juiste personen bij de studio's .

neem een kijkje op de BeNeLux thread ( http://www.jerichonet2.com/board/showthread.php?t=1612 ) om alle gegevens te vinden .


3. teken de petitie ( http://www.petitiononline.com/09272006/petition.html )


De producers hebben laten weten dat ze de kansen hoog inschatten om de serie verkocht te krijgen maar we moeten vanover heel de wereld voor feedback zorgen . Ze hebben gevraagd om gewone post te sturen om hun mailservers en telefooncentrales te sparen .Ik vraag hier niemand om snailmail naar amerika te sturen maar als je op het forum van die site een berichtje stuurt naar "Bullroarer" dan zal zij u een emailadres bezorgen waar je uw brief naartoe kunt Emailen . de amerikaanse rangers zullen dan uw brief uitprinten en posten voor u . als je niet genoeg engels kent stuur mij dan een Privé Bericht in het nederlands en ik zal u de vertaling zo snel mogelijk bezorgen .

Ik ben het beu dat een paar mensen in amerika met kijkcijferkastjes onze series de nek omwringen . na het annuleren van battlestar galactica na seizoen 4 en de stopzetting van supernatural trek ik de grens bij Jericho .

jullie zullen zien dat de tweede reeks hard te lijden heeft onder de budgetbesparingen en de recente schrijversstaking maar het verhaal is bijlange na nog niet af . ik ben de bigbrothers beu en wil nog wel eens fictie zien die niet over ziekenhuizen , dokters of politie (CSI everywhere) gaat . Dus als je fan bent van goede amerikaans fictie doe dan een paar minuten moeite en misschien kunnen we deze strijd tegen de TV windmolens winnen .

nee heb je , ja kun je krijgen

NUTS !!!!
you never know when you might need a
Tank0

Gepost door: Tank0 | 12-04-08

De commentaren zijn gesloten.