15-05-07

Mark Bagley geeft de Spider-man fakkel door.

Mark Bagley, voor mij DE tekenaar van Spider-man. Ja voor mij zelfs beter dan John Romita Sr. mark Bagley bracht me de eerste echte fun van Spider-man in comics. Zijn tekeningen van Venom waren prachtig. De vorm van spieren en gewrichten, ongekent. Ja Mark Bagley staat in mijn lijstje van Favoriete Tekenaars.

Nu gaat hij zijn langst lopende en voor Comics zeer uitzonderlijke run op Ultimate Spider-man beeindigen. Nummer 110 zal tevens het laatste deel zijn van de Marvel Knights arc als het laatste nummer dat Mark Bagley tekende.

In een interview gat Mark te weten dat hij normaal gezien van reeks veranderd als hij naar iets groter, iets beter zoekt. Maar hij zei dat dit na Ultimate Spider-man niet kon doen, Het was gewoon het beste dat hij ooit kon doen. Een betere titel, die populairder was, kon hij gewoon niet vinden. Hij gaf toe dat hij eerst geen vertrouwen had in het concept. Het was eigenlijk al eerder geprobeerd en de eerste nummers zag je Peter Parker ZONDER spider-man kostuum. Pas nadat de eerste nummer verschenen was, wist hij dat hij nooit een meer succesvollere reeks zal tekenen. Dus zoekt hij nu naar het anders. Na 7 jaar iedere maand een nummer in de wereld los te laten, draagt Mark nu de fakkel over aan Stuart Immonen.

Stuart Immonen is een opkomend talent en begint steeds meer te werken aan top titels. Zo heeft hij al Ultimate X-men en Ultimate Fantastic Four getekent. Laten we hopen dat hij even goed werk levert als Mark Bagley.

>

Geef je mening op het BrainFreeze Forum.

12:04 Gepost door Malkavian in Nieuws | Permalink | Commentaren (0) | Tags: comics, nieuws |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.