13-05-07

Marvel Zombies, de nieuwe Comic Hype?

De Marvel Zombies. Noem het een hype of gewoon the next best thing. Wanneer het Marvel Zombie Universe voor het eerst tevoorschijn kwam in Ulitmate Fantastic Four #21, dachten weinig dat het zo'n fenomeen ging worden. In Ulitmate Fantastic Four kwam Ultimate Reed in contact met een Reed van een ander universum. Deze hielp de ultimate versie een portaal te bouwen zodat de hij opbezoek kon komen in de Ultimate universum. De eerste stap was gezet en Marvel had een Marvel Zombies Universum.

Nu heeft Marvel Zombies al enkele mini-series gehad en zijn er enkele andere in aantocht. Een van de series die in aantocht is, is een crossover met Dynamite Entertainment's Army of Darkness. Deze mini-serie neemt plaats voor de Ultimate Fantastic Four #21 en vertelt het verhaal, samen met One-shot Marvel Zombies : Dead Days, wat er gebeurd is met Ash en verklaard hoe de wereld is veranderd in Zombies.

Nu zal ook het gewone Marvel universum in aanraking komen met de Marvel Zombies. In Black Panther #27 komen de nieuwe Fantastic Four in contact met hem. Verder kan je ook Zombie Wolverine terug vinden in Exiles#85 and #86 (alhoewel deze Zombie Wolverine niet van het Zombie universum komt, dit is om het makkelijk te maken). Diamond Select Toys maakt ook een reeks van Marvel Zombie toys.

Ik vind dat de Marvel zombies een tof Alternative Universe is, maar ze mogen het natuurlijk niet te veel gebruiken. Ik hoop dat ze Marvel niet veranderen in een DC variant met zijn verschillende universums. Waar de vijanden van Planeet naar planeet hoppen in de hoop zo een tof verhaal te maken. Met Ulitmate Power doen ze het ook. Ze nemen de Ultimate Universum en gaan ermee wat amok maken in het Supreme Power/Squadron Supreme Universum. Laten we hopen dat ze er niet te veel gebruike van maken. Kheb geen zin in een marvel versie van Infinite Crisis.

Laat je eigen mening horen op het BrainFreeze Forum.

17:58 Gepost door Malkavian in Nieuws | Permalink | Commentaren (0) | Tags: comics, nieuws |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.