10-05-07

Goonies, the Search for Sloth

Ze zijn terug. De Goonies zijn terug. De nostalgie druipt van de originele Goonies film. Richard Donner, regiseur van onderandere Leathal Weapon en Superman, schrijft samen met Geoff Johns een nieuwe goonies verhaal. Goonies : The Search for Sloth, gaat een 5-delige miniseries zijn met tekeningen van Matt Haley (Superman Returns). De serie gaat verder op de film.

De originele tiener-avonturen film van 1985, bracht ons de Goonies, een groep bengels die aan een quest bezig waren op zoek naar een verloren piraten schat. Het avontuur bracht hen in botsing met de Fratelli familie die ook achter de schat zat, een doolhof vol vallen en een zachte reus Sloth genaamd. 20 jaar later gaat hun verhaal verder in de comics.

20 jaar? Dan schiet er van de bengels van toen niet zoveel meer over? Nee hoor, ze gebruiken de magische kracht van comics waar de personages trager verouderen maar toch mee gaan met hun tijd. Het verhaal neemt nu plaats maar speelt zich enkele jaren af na de film. Sommige Goonies zijn in het Middelbaar en andere zitten op de universiteit, maar ze zijn niet langer de hechte groep van vroeger. Hoe dit komt zal je lezen in de comic, maar het zou met liefde te maken hebben.

Het verhaal zelf zal gaan rondom de verdwijning van Sloth, die plotseling verdwijnt uit zij grot vlak nadag de Fratelli familie ontsnapt is van de gevangenis. De meeste Goonies fans zullen zonder twijfel vol spanning het verhaal lezen maar natuurlijk zal er ook wat controversie in zitten, namelijk met de oorsprong van Sloth.

“This was always part of his backstory from the very first draft that Spielberg was involved with,” zegt Geoff Johns. “We’re actually adding one of the cut original scenes talking about Sloth into the comic.” De Search for Sloth zal later deze zomer in de winkel liggen. Maar als laatste gaf Geoff Johns nog een hint: “Bigfoot is the central mystery behind this Goonies adventure. That’s about all I can say—other than the fact that he is real.”

Geef dan je mening op het BrainFreeze Forum

23:04 Gepost door Malkavian in Nieuws | Permalink | Commentaren (2) | Tags: comics, nieuws |  Facebook |

Commentaren

1 April Grap Dit komt er van als je informatie vind op internet. Dit blijkt een 1 april grap te zijn van Geoff Johns en Wizard. Geslaagd zou ik zeggen :)

Gepost door: Malkavian | 07-06-07

Jammer, want ik keek er al naar uit. Ik ben grote fan van "The Goonies"; het is m'n tweede favoriete film aller tijden!

Gepost door: Julian | 14-11-07

De commentaren zijn gesloten.