25-07-06

Heroes, nieuwe Amerikaanse TV-Serie

Heroes is een saga over mensen die over de hele wereld ontdekken dat zij Superkrachten hebben en hoe die verandering hun dagelijks leven beïnvloedt. Enkele superhelden ; Peter Petrelli, een 30 jarige mannelijke verpleger die gelooft dat hij kan vliegen, Diego Medina, 28 jarige junkie die de capaciteit heeft om beelden van de toekomst te schilderen wanneer hij High is, Niki Sanders, een 33 jarige Las Vegas showgirl die ongelooflijke dingen met spiegels kan doen, Hiro Makamura, een 24 jarige Japans Comic-boek verzamelaard die letterlijk de tijd kan laten stil staan, D.L. Hawkins, een 31 jarige gavangene die door muren kan lopen, Matte Parkman, een uitgebluste agent die de gedachten hoort van andere mensen, en 17 jarige Claire Bennet die de dood bij elke draai tart.Niet alleen zullen zij ontdekken dat ze die SUperkrachten hebben maar ook het grotere beeld en betekenis van waar hun superkrachten komen. Uiteindelijk gaan ze moeten samenwerken om de series-antagonist tegen te houden, want die wil hun DNA gebruiken op zichzelf. Hun lot is dat van beschermer en redder van de wereld.

Zeker eens de trailer bekijken. Het gevoel dat ik heb over de weinige informatie die ik nu heb is positief, zeker omdat het een enorm Rising Stars en Supreme Power gevoel heeft. En dat kan ik alleen maar toejuichen.

In de reeks spelen Greg Grunberg (alias), Leonard Roberts (Buffy the Vampire Slayer), Milo Ventimiglia (Gilmore Girls), en Hayden Panettiere (Ally McBeal, Guiding Light). Tim Kring (Crossing Jordan, Chicago Hope) is de man achter de reeks. De piloot aflevering wordt geleid door Dave Semel (American Dreams, Buffy, the Vampire Slayer, Beverly Hills 90210).En word door NBC/Universal/Tailwind geproduced. De eerste aflevering zal op 25 september worden uitgezonden. (de Pilot aflevering zou al gelekt zijn op het internet)

 

10:42 Gepost door Malkavian in Nieuws | Permalink | Commentaren (3) | Tags: comics |  Facebook |

Commentaren

hmm lijkt wel intressant eigenlijk.... een reeksje meer om te volgen binnenkort :p

Gepost door: Kepa | 30-07-06

picturetuning Vanaf nu wordt er bij Tune4life aan picturetunen gedaan! Wij hopen op jullie inzending! in ruil wordt je resultaat uitvoerig bejubeld! Alle uitleg vind je op de blog. Laat je inspiratie zijn gang gaan! tot gauw!

Gepost door: Tune4life | 05-08-06

Hoe weet je dit? want die wil hun DNA gebruiken op zichzelf

Ik heb op vrijwl alle amerikaanse fora gezocht over deze bewering maar niks gevonden, kun je zeggen waar je dit vandaan hebt of heb het weer eens verzonnen

Gepost door: HP | 17-11-06

De commentaren zijn gesloten.